Show simple item record

Elaboración y validación de un instrumento para analizar el "comer emocional" en trabajadores del ámbito universitario

dc.contributor.authorSánchez Martin, Milagrosa 
dc.contributor.authorBorda Mas, Mercedes
dc.contributor.authorAvargues Navarro, María Luisa
dc.contributor.authorLuque Fernández, A.
dc.contributor.authorMarañón López, J.
dc.date.accessioned2019-02-04T15:16:00Z
dc.date.available2019-02-04T15:16:00Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12412/741
dc.language.isospaes
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleElaboración y validación de un instrumento para analizar el "comer emocional" en trabajadores del ámbito universitarioes
dc.typeconferenceObjectes
dc.identifier.conferenceObjectXIV Congreso De Metodología De Las Ciencias Sociales Y De La Saludes
dc.rights.accessRightsopenAccesses


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional