Institutional repository of the Universidad Loyola
View Item
Brújula Home
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA Y TRANSFERENCIA
Departamento Psicología
Comunicaciones en Congresos
View Item
Brújula Home
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA Y TRANSFERENCIA
Departamento Psicología
Comunicaciones en Congresos
View Item
Toggle navigation
español
English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search Brújula
This Collection
Browse
All of Brújula
Communities and Collections
Authors
Titles
Keywords
Author profiles
This Collection
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
Añadido Recientemente
Novedades
Repository
How to publish
Visibility
FAQs
Elaboración y validación de un instrumento para analizar el "comer emocional" en trabajadores del ámbito universitario
Author:
Sánchez Martin, Milagrosa
;
Borda Mas, Mercedes
;
Avargues Navarro, María Luisa
;
Luque Fernández, A.
;
Marañón López, J.
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12412/741
Date:
2015
Show full item record
Collections
Comunicaciones en Congresos
Files in this item
Share
Statistics
Usage statistics
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional